Koldtbord

Alternativ 1

Røkelaks med eggerøre

Ovnsbakt laks med agurksalat og urterømme

Fiskekabaret med majones

Fylte halve egg (djevelegg)

Kylling med waldorfsalat

Røkt skinke med potetsalat

Roastbeef med asparges og remulade

Grønn salat med fetaost og urtedressing

Brød, Smør

Kr. 245,- pr.pers.
Tillegg Varm mat: Biffgryte m/ris      Kr.50,-
Karbonade m/løk                                Kr.35,-

Allergener: Gluten, Skalldyr, Egg, Fisk,
Soya, Melk, Laktose, Selleri, Sennep, Nøtter

Alternativ 2

Spekemat (spekeskinke, fenalår, morrpølse, salami)

Kylling med waldorfsalat

Røkt skinke med potetsalat

Fylte halve egg (djevelegg)

Ovnsbakt laks med agurksalat og urterømme

Fiskekabaret med majones

Ostefat med frukt of kjeks

Grønn salat med fetaost og urtedressing

Flatbrød, Brød og Smør.

                                                                       Kr. 255,- pr.pers.
Tillegg varm mat: Biffgryte med ris         Kr.50,-
Karbonade med løk                                   Kr.35,-

Allergener: Gluten, Skalldyr, Egg, Fisk,
Soya, Melk, Laktose, Selleri, Sennep, Nøtter

Telefon: 40037923
e-post: roger.berntsen@meskano.no